Hoppa till innehåll

Nya boken är här!

Den har landat! Min fjärde bok med och om ordvitsar har nu utkommit. Den heter Extraordinära ordvitsar från Göteborrrrg! och finns hos både nätbokhandlar som Adlibris och Bokus och i fysiska butiker som Akademibokhandeln. I Göteborg hittar man den även hos Mariaplans bokhandel, Lohrs Pocket MedMera och Kvillehyllan.
Precis som de tidigare böckerna innehåller den lite drygt 250 av mina egna ordvitsar. Merparten är ett urval av de senaste årens bästa vitsigheter från mitt Instagramkonto Göteborrrrg!, som i skrivande stund har över 17 000 följare.
Men boken består också av en mängd helt nytt material, som varken har publicerats digitalt eller på papper tidigare. Den avslutas med ett kåserande faktakapitel som behandlar synen på ordvitsandet och ställer frågan om det inte är dags för en rejäl statushöjning för denna orättvist ringaktade och missförstådda konstform.
De två senaste böckerna De bästa ordvitsarna från Göteborrrg! (2014) och Ännu bättre ordvitsar från Göteborrrg! (2017) finns också i bokhandeln, medan debutboken De 250 bästa ordvitsarna från 2011 är utgången.